راه اندازی 11 شرکت تولیدی در تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه ۱۱ شرکت تولیدی در مرحله احیا و راه اندازی مجدد است، گفت: سال گذشته در استان تهران ۵۳ شرکت ورشکسته احیا و از رکود آنها جلوگیری شد و برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شد.
به گزارش چشم انداز، دومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران با محوریت حمایت حقوقی و قضایی لازم از شرکتها و واحدهای تولیدی ورشکسته با حضور ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کشور، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران و علی صالحی دادستان تهران برگزار شد و ۴۶ نفر از مدیران واحدهای تولیدی خصوصا شرکتهای زیرنظر اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران در فضایی تخصصی و در حضور مدیران دستگاههای اجرایی، اقتصادی، بانکی صنعتی و نظارتی به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.
در این نشست، گزارشی از تدابیر و ابتکارات صورت گرفته در احیا و افزایش تولید در واحدهای تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی ارائه شد.
علی القاصی در این نشست اظهار کرد: اجرای منویات مقام معظم رهبری و فرمایشات ریاست قوه قضاییه در خصوص حمایت از تولید و مهار تورم در اولویت کاری دستگاه قضایی قرار دارد.
وی افزود: دادگستری کل استان تهران در سه حوزه رسیدگی به پروندههای قضایی، استفاده حد اکثری از ظرفیت ستاد اقتصاد مقاومتی و اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهرا به حمایت از سرمایه گذاری مشروع و کارخانجات، شرکتها و واحدهای تولیدی در سطح استان تهران و واحدهایی که در سطح کشور فعال هستند و دفاتر اصلی آنها طبق اساسنامه در پایتخت اعلام شده است میپردازد.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در سال جاری که به عنوان مهار تورم و حمایت از تولید نام گرفته است، دو اقدام مهم در سطح استان صورت پذیرفته که در وهله اول در دادسراها و محاکم کیفری بدوی و دادگاههای تجدید نظر شعب ویژهای برای رسیدگی به پروندههای واحدهای تولیدی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: همچنین نسبت به استقرار شش شعبه ویژه حل اختلاف ویژه شرکتهای تولیدی و دانش بنیان در شهرکهای صنعتی اقدام شده است که با بهره گیری از توانمندی معتمدان و فعالان حوزه تولید نسبت به حل اختلافات میان شرکتهای تولیدی و یا در موضوعات مبتلا به واحدهای صنعتی اقدام میشود.
القاصی گفت: با استقرار شعب شورا، وقت و توان مدیران واحد تولیدی صرف امـر مهم تولید و افزایش تولید میشود.
وی افزود: در اقدام دیگری که در سال جدید صورت گرفته است با تشکیل سابقه از پروندههای مختلف واحدهای تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران، موضوعات حقوقی و قضایی این واحدها توسط یک کارگروه ذیل ستاد مورد پیگیری قرار میگیرد و در حمایت از تولید کنندگان بدنبال جلوگیری از تعطیلی واحد تولیدی و خطوط تولید هستیم.
رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: سال گذشته استفاده حداکثری از ظرفیت ستاد اقتصاد مقاومتی در استان تهران صورت گرفت و این اقدامات در سال جاری نیز ادامه دار خواهد بود.
در استان تهران ۵۳ شرکت ورشکسته احیا شد
القاصی تصریح کرد: سال گذشته در استان تهران ۵۳ شرکت ورشکسته احیا و از رکود آنها جلوگیری شد و برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۱ شرکت تولیدی زیر نظر اداره تصفیه و امور ورشکستگی در مرحله احیا و راه اندازی مجدد قرار دارند و هدف دستگاه قضایی از حمایت از واحدهای ورشکسته، بازگشت کارخانه و واحد تولیدی به چرخه کار و تولید است.
رئیس کل دادگستری استان تهران معرفی ستاد اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی و اداره تصفیه امور ورشکستگی و ظرفیتهای قابل استفاده در این بخشها را برای قضات دادگستری موثر و حائز اهمیت دانست و اضافه کرد: در اجرای احکام ورشکستگی به نحوی اقدام شده است تا بر اساس اقتضای وضعیت اقتصادی جامعه توقف و اخلال در روند تولید و اشتغال شرکتها اتفاق نیافتد.
وی گفت: برای حمایت از تولید در شرکتهای ورشکسته تدابیر و ابتکاراتی اجرا شده که ضمن احیا واحدهای تولیدی و صنعتی و بازگرداندن آنها بر مدار تولید از ایجاد هرگونه توقف و مانع در فرآیند تولید شرکتهای ورشکسته جلوگیری میشود و با استفاده از کارشناسان و مدیران خبره افزایش تولید و اشتغال در این شرکتها هستیم.
القاصی با اشاره به اثربخشی بازدیدهای صورت گرفته از شهرکهای صنعتی در سطح استان با حضور مسئولان قضایی، اجرایی و مدیران بخشهای اقتصادی و صنعتی، تصریح کرد: همکاری و هماهنگی تمام دستگاهها و هم افزایی برای رفع موانع تولید و تسهیل در ارائه خدمات زمینههای افزایش تولید را فراهم میکند و دستگاه قضایی نیز طبق قانون با اعمال نظارت و مطالبه گری از دستگاهها، برای انجام وظایف یاریگر شرکتهای تولیدی است. /