اجتماعی

ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو به تهران تا سال آینده

چشم اندازپارس_مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا سال آینده به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران خبر داد. 

 مهدی علیزاده در حاشیه مراسم آئین بهره برداری از ناوگان نوسازی شده اتوبوسرانی خط ۴۰۴ منطقه ۱۷ یعنی مسیر شهید فتحی – متروی میدان حر با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۱۰  سال بود که اتوبوس‌های سطح شهر تهران نوسازی نشده بودند و این عدم نوسازی در حوزه حمل و نقل موجب گلایه و ناراحتی شهروندان شده بود، گفت: به دلیل عدم نوسازی ناوگان بیش از یک دهه بود که حتی از کولرهای اتوبوس‌ها نیز در فصل گرما استفاده نمی‌شد و همه این موارد گلایه شهروندان را به همراه داشت.

وی با بیان اینکه در این دوره از مدیریت شهری و با تأکید شهردار تهران، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از اتوبوسرانی در دستور کار قرار گرفت، افزود: انعقاد قرارداد ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد تومان با شرکت چینی و همچنین عقد قرارداد ساخت ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس داخلی از جمله اقداماتی بوده که در این دوره از مدیریت شهری اجرا شده است.

وی با بیان اینکه امید داریم که در سال‌جاری و سال آینده حدود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو وارد ناوگان اتوبوسرانی پایتخت شود، افزود: از ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس اشاره شده ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی هستند که از این میان ۲۵۰۰ دستگاه توسط شرکت چینی و۵۰۰  دستگاه نیز توسط شرکت داخلی ساخته و وارد چرخه خدمت رسانی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تأکید بر اینکه نوسازی اتوبوس‌های پایتخت از سال۱۴۰۰ و با تأکید شهردار تهران آغاز شد و تاکنون ۹۵۰ دستگاه اتوبوس نوسازی شده‌اند، افزود: البته تعداد اتوبوس‌های مورد نیاز برای شهر تهران بالغ بر ۷۰۰۰ دستگاه است و با تأمین اتوبوس‌های جدید و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این اتوبوس‌ها به مناطق مختلف پایتخت تقسیم‌بندی‌ خواهند شد و این روند می‌تواند مورد استقبال و رضایت شهروندان باشد.

وی در مورد روند تولید اتوبوس توسط کارخانجات داخلی نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰ سال خط تولید اتوبوس‌های داخلی نیمه فعال و یا متوقف شد بود، افزود: البته تمهیداتی برای فعال کردن این خطوط صورت گرفته و هم اکنون تولیدکنندگان داخلی اتوبوس‌ها را تهیه و به شرکت اتوبوسرانی تحویل می‌دهند.

علیزاده در مورد کاهش سرفاصله رسیدن اتوبوس‌ها در خطوط عادی و بی‌آرتی نیز گفت: در حال حاضر در اتوبوس‌های عادی بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و در خطوط بی‌آرتی حدود ۵ دقیقه سرفاصله رسیدن اتوبوس‌هاست که با ورود اتوبوس‌های نو و جدید سرفاصله اتوبوس‌ها به ایستگاه‌ها کاهش پیدا خواهد کرد./

ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا